Politică de livrare:

Livrarea pentru toate comenzile se va face cu LaPoste/Royal Mail.

Comanda dumneavoastră va fi procesată și expediată în termen de 1 zi lucrătoare. Comanda dumneavoastră ar trebui să ajungă în termen de 5-7 zile lucrătoare.

Politică de ramburs/returnare:

Dacă în orice moment doriţi să returnați produsele noastre, aveți un termen de 30 de zile de la comandă în care puteți face acest lucru pentru un ramburs total, fără a include costul livrării & prelucrării, dacă acesta se aplică.

Adresa noastră poştală pentru returnări este:

Nathans Naturals

PO Box 1366

BEDFORD

MK41 5AD, United Kingdom

*Vă rugăm să rețineți că trebuie să ne informați prin email în legătură cu returnarea și să includeţi informația completă a comenzii originale când ne trimiteți înapoi comanda.

Bine ați venit pe site-ul Avilan Marketing LLC (Divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU). Informația oferită pe acest site este doar informație generală și pentru scopuri educaționale. Vă rugăm să citiți și să revizuiți acești Termeni de utilizare cu grijă înainte de a accesa sau folosi acest site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, luați la cunoștință că ați citit, înțeles și că sunteți de acord cu Acordul termenilor de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii de utilizare, nu puteți accesa sau folosi site-ul.

1. Utilizarea site-ului.

Informația oferită pe acest site este doar informație generală și pentru scopuri educaționale. Anumite secțiuni ale acestui site sunt direcționate către audiențe particulare incluzând angajați, clienți şi acționari ai Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) și de asemenea și membrilor comunității de îngrijire a sănătății și publicului general. Accesul la și folosirea informației conținute pe acest site sunt supuse Acordului termenilor de utilizare. Prin accesarea și folosirea acestui site, acceptați, fără limitare sau calificare, acest Acord al termenilor de utilizare.

2. Conţinut.

Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) vor face eforturi rezonabile pentru a include informație corectă și de actualitate pe acest site, dar Avilan Marketing LLC (diviza SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) nu garantează sau face reprezentări de niciun fel în ceea ce privește acuratețea, actualitatea sau integralitatea acesteia. Sunteți de acord să accesați și să folosiți acest site și conținutul de pe acesta pe riscul dumneavoastră. Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) neagă toate garanțiile, exprese sau implicite, incluzând garanții de comerț pentru un scop particular. Nici Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Good online Ltd (diviza EU) sau alte părți implicate în crearea, producerea sau livrarea acestui site nu vor fi responsabile pentru orice fel de daune, incluzând fără limitare, pe cele directe, incidente, consecutive, indirecte sau daune represive, ce pot apărea din accesul la, folosirea sau imposibilitatea de a utiliza acest site, sau erori ori omisiuni în conținutul acestora. Această limitare include daune ale sau viruși care infestează calculatorul dumneavoastră.

3. Compensație.

Sunteți de acord să despăgubiți, apărați sau exonerați ofițerii, directorii, angajații, agenții, furnizorii Avilan Maketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) și parternerii terți de la și împotriva tuturor pierderilor, cheltuielilor, daunelor și costurilor, incluzând taxa rezonabilă de avocat, rezultată prin nerespectarea de către dumneavoastră a Termenilor de utilizare.

4. Siteuri și link-uri ale terților.

Acest site poate conține link-uri sau referințe către alte site-uri menținute de terțe părți asupra cărora Avilan Marketing LLCS (divizia SUA) şi Goods Online Ltd (divizia EU) nu au niciun control. Asemenea link-uri sunt furnizate doar pentru comoditate. Similar, acest site poate fi accesat de pe link-uri ale terților asupra cărora Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) nu au niciun control. Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) nu garantează sau fac nicio afirmație în legătură cu acuratețea, actualitatea și caracterul complet al informației care se poate găsi pe asemenea site-uri, așadar nu este responsabil pentru nicio daună sau vătămare ce pot rezulta din asemenea conținut sau informație. Includerea unui link extern nu implică aprobarea sau recomandarea de către Avilan Marketing LLC (divizia USA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU)

5. Diverse.

Dacă orice dispoziţie a acestui Acord este în viitor ilegală, invalidă sau inaplicabilă, asemenea dispoziţie este retrasă fără a afecta viabilitatea dispoziţiilor rămase. Avilan Marketing LLC (divizia SUA) și L.G.O. Goods Online Ltd (divizia EU) își rezervă dreptul de a schimba sau șterge materiale de pe acest site la discreţia proprie în orice moment.