Informații Produs:

Ce este Revolyn?

Revolyn este un produs revoluționar de scădere în greutate compus din nouă ingrediente integral-naturale - este dovedit științific că fiecare dintre acestea vă ajută să scădeți în greutate.

Cum funcţionează Revolyn?

Ingredientele puternice conţinute de Revolyn au proprietăți dovedite clinic care acționează în interiorul corpului dumneavoastră pentru a grăbi scăderea în greutate, a frâna poftele și a vă ajuta să consumați mai multă energie. Pentru a afla mai multe despre cum funcționează Revolyn click aici.

Este Revolyn compatibil cu toate tipurile de persoane?

Da, Revolyn este recomandat atât pentru femei cât și pentru bărbați de toate vârstele și etniile. Spre deosebire de alte pastile de dietă, care sunt proiectate pentru anumite grupuri specifice (cum ar fi obezi tineri sau bărbați culturiști) Revolyn este compatibil cu toate tipurile de oameni, de toate vârstele și toate fondurile genetice. Pentru a vedea rezultatele Revolyn click aici.

Câte capsule trebuie să iau zilnic?

Luați 2 capsule Revolyn ușor de înghițit pe zi, una dimineața și una seara. Puteți să le luați cu sau fără alimente.

Care sunt riscurile și restricțiile asociate cu Revolyn?

În general, utilizarea Revolyn este sigură, căci toate ingredientele sunt 100% naturale și găsite în variatele alimente pe care le mâncăm. Vă rugăm să urmăriți următoarele linii directoare:

  • Folosirea Revolyn concomitent cu altă medicație sau antibiotic: Nicio interacțiune între componentele formulei și alte medicamente nu a fost raportată până la această dată. Totuși, dacă vă este cunoscută sensibilitatea dumneavoastră la ingredientele din Revolyn, vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a lua acest supliment de dietă sau oricare altul.
  • Folosirea Revolyn în timpul sarcinii: Având în vedere că Revolyn este făcut cu ingrediente găsite în alimentele ingerate și nu conține alte chimicale, nu există niciun risc prevăzut dacă luați Revolyn în timpul sarcinii. Cu toate că este rar întâlnit, dacă aveți vreo sensibilitate la ingredientele din Revolyn, vă recomandăm să vă consultați medicul înainte de a lua acest supliment de dietă sau oricare altul.
  • Revolyn pentru diabeitici: Revolyn este sigur pentru diabetici și conține ingrediente (Ginseng) care s-a demonstrat că ajută la reducerea glicemiei și ajută la menținerea nivelurilor normale de glicemie. (Citiți mai mult despre aceasta în secțiunea de ingrediente)
  • Reacții alergice posibile: Ca în cazul oricărui alt produs comestibil, un număr mic de persoane poate experimenta reacții alergice la anumite ierburi. Dacă dumneavoastră sunteți unul dintre oamenii foarte rari care pot avea sensibilitate la oricare dintre cele 9 ingrediente din Revolyn, veți avea nevoie de o consultație medicală înainte de a lua Revolyn.
  • Dozaj: Folosiţi conform prospectului. Nu luați mai mult decât doza recomandată de 2 capsule pe zi.

Unde este fabricat Revolyn?

Revolyn este fabricat în UK.

Dă Revolyn dependență?

Nu.

Informații despre plată și livrare:

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm Visa și MasterCard, atât carduri de debit cât și de credit.

Cum pot plasa o comandă?

Pur și simplu urmăriți pașii până la ieşire.

Click aici pentru a comanda online.

Livrați în toate țările?

Da, livrăm în toate țările.

Oferiți livrare gratuită?

Da, pentru toate comenzile cu 2 sau mai multe sticle, livrarea este 100% gratuită, pentru toate destinațiile din lume.

Este pachetul confidențial?

Da. Comanda dumneavoastră este livrată într-un pachet simplu, cu numele nostru, Nathans Natural, numele și adresa dumneavoastră.

Securitatea site-ului și Politica de Confidențialitate

Este site-ul dumneavoastră securizat?

Da, desigur. Comandarea pe site-ul nostru este sigură și 100% garantată. Folosim standardul industriei, sistemul de verificare SECURE SOCKET LAYER, care este necesar pentru a face cumpărături online în perfectă siguranță. Informația referitoare la comanda dumneavoastră este livrată direct către noi via un proces de criptare într-o sesiune sigură.

Ce fel de informații colectați?

Colectăm doar informația necesară pentru a plasa comanda dumneavoastră, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și numărul cardului de credit.

Care este politica dumneavoastră de confidențialitate?

Vă rugăm faceți click aici pentru a vedea Politica noastră de Confidențialitate.